Gurmans — menas kurti skonį Menas kurti skonį
GURMAN'S kitose šalyse

Žalioji

Aromatinės

Arbata aromatizuojama, norint suteikti papildomų skoninių savybių, spalvą ar kvapą. Seniausią aromatizavimo istoriją turi žalioji arbata. Kinijoje ką tik nuskintais žiedais ir esencijomis arbata buvo aromatizuojama jau daugiau kaip prieš du tūkstančius metų. Jazminų, rožių, magnolijų, kininės slyvos žiedai į arbatą būdavo dedami jos perdirbimo metu. O esencijomis, eteriniais aliejais ar kitomis aromatinėmis medžiagomis arbatos “iškvėpinamos” jau tada, kai būna perdirbtos.

Aromatinė arbata paprastai paruošiama kaip ir pagrindinė sudedamoji jos rūšis (žalioji aromatinė – kaip žalioji, juodoji aromatinė – kaip juodoji, vaisinė aromatinė – kaip vaisinė, ir pan.) Dėl kiekvienos arbatos paruošimo siūlome pasitarti su “Skonio namų Gurman's” konsultante.

 
 

Susisiekite

UAB "Kavinuko prekyba"
Ateities g. 15, LT-08303 Vilnius
Tel. +370 52 796 741,
Faks. +370 52 796 745
El. paštas info@kavinukoprekyba.lt 

 

© 2002 - 2010 GURMANS™